DE KERF SOLAR

De Kerf Pylonen NV werd opgericht in 1966 en is reeds vele jaren een begrip op het gebied van pylonen en palen. Sinds dan zijn zij fabrikant van vakwerkmasten en op maat gemaakte verlichtingspalen. Een "hoog gemikt" project dat durf, verantwoordelijkheid en vakkennis vereist. Ze zijn eveneens verdeler van standaard en decoratieve masten in gegalvaniseerd staal en in aluminium.

De zaak groeide met de jaren. Elke nieuwe opdracht verrijkte de ervaring en scherpte het vakmanschap aan: kleine en grote installatiebedrijven, containerterminals in alle havens, telecom-operatoren, voetbalterreinen, sportcomplexen, radioamateurs, ů Gerenommeerd zijn in dit vak is geen geschenk, wel een verdienste en vertrouwen dat groeide met de jaren. Sinds vorig jaar is DE KERF SOLAR & WINDENERGY actief dat zich vooral bezig houdt met het maken en het plaatsen van constructies voor zonne- en windenergie. Deze constructies worden vooral gebruikt voor de plaatsing van zonnepanelen op daken en worden volledig op maat gemaakt door vaklui die reeds vele jaren ervaring hebben.

Daarenboven bieden ze de mogelijkheid om al deze constructies te LEVEREN EN PLAATSEN tegen scherpe prijzen zodat installateurs van zonnepanelen en windmolens zich kunnen richten op het meer technische en elektrische werk. Samenaankoop van alle mogelijke bevestigingen en onderdelen behoren tot de mogelijkheden.

Wat betreft de zonnepanelen en windmolens werken ze samen met tal van betrouwbare partners en zorgvuldig geselecteerde leveranciers en fabrikanten die duurzame garanties bieden.

 

 

 
 


 

Top Home E-mail